قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

جمعیت سالمندان کشور ۲ برابر شد

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در طول 40 سال گذشته جمعیت سالمندان ایرانی به 2 برابر رسیده است، گفت: در حال حاضر نرخ جمعیت سالمندان کشور از 5درصد به 10 درصد افزایش داشته است که باید برنامه ریزی های دقیق تری داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۶ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۷۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمدعلی قادری، رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به افزایش ۲ برابری جمعیت سالمندی کشور، اظهار کرد: این جمعیت در طول ۴۰ سال گذشته در کشور ۲ برابر شده است، به طوری که جمعیت سالمندان از ۵درصد به نرخ ۱۰ درصد است. این موضوع از سوی نخبگان و خبرگان در شورای ملی سالمندان بررسی شد و مصوباتی در ستاد داشتیم که همکاری دستگاه‌ها در قالب جلسات و کارگروه‌های کارشناسی را می‌طلبد.

 

وی افزود: ما نرخ قابل توجهی از سالمندان را در جامعه داریم که می‌طلبد تا زیر ساخت های موثر ویژه سالمندان احداث و به معیشت آن‌ها توجه شود که در شورای ملی سالمندان و با حضور وزیر این موضوعات پیگیری می شود.

 

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اینکه پایگاه رفاه ایرانیان باید جمعیت سالمندی را احصا کند، گفت: آخرین سرشماری‌ها در سال ۱۳۹۵ صورت گرفته است، سرشماری‌های جدید از سالمندان باید به صورت هدفمند و از آیتم‌هایی تخصصی استفاده شود تا بتوان با استفاده از این آمارها، برنامه ریزی‌های دقیق‌تری داشته باشیم.

 

قادری بر اهمیت توجه به مسأله سالمندی در کشور تأکید کرد و گفت: شورای ملی سالمندان برهمین اساس بنا شده و تمامی دستگاه‌ها در آن حضور دارند اما لازم است این شورا به شورای عالی سالمندی ارتقا پیدا کند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار